ISO 16358-2:2013

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٩ أبريل ٢٠١٣

Air-cooled air conditioners and air-to-air heat pumps — Testing and calculating methods for seasonal performance factors — Part 2: Heating seasonal performance factor

ملفات الوثيقة ISO 16358-2:2013

الإنجليزية 38 صفحات
الإصدار الحالي
74.96 OMR

مجال الوثيقة ISO 16358-2:2013

ISO 16358-2:2013 specifies the testing and calculating methods for seasonal performance factor of equipment covered by ISO 5151, ISO 13253 and ISO 15042. For the purposes of ISO 16358-2:2013, it is assumed that any make-up heating will be provided by electric heaters running concurrently with the heat pump.

ISO 16358-2:2013 also specifies the seasonal performance test conditions and the corresponding test procedures for determining the seasonal performance factor of equipment, as specified above, under mandatory test conditions and is intended for use only in marking, comparison, and certification purposes.

ISO 16358-2:2013 does not apply to the testing and rating of:

  • water-source heat pumps or water-cooled air conditioners;
  • portable units having a condenser exhaust duct;
  • individual assemblies not constituting a complete refrigeration system; or
  • equipment using the absorption refrigeration cycle.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph